Seven Pounds

Seven Pounds Poster

Seven Pounds Poster

Seven Pounds (2008)

Un nou film cu Will Smith in rol principal si regizat de acelasi Gabriele Muccino care a regizat si Pursuit of Happyness din 2006.

Ma asteptam, din cronici si pareri ale prietenilor, la un film foarte trist. Ma asteptam sa fiu profund impresionat de dramatismul povestii.

Partial asteptarile mi-au fost implinite. E o poveste trista, cu un final destul de previzibil, totusi, mai ales dupa prima jumatate a filmului.

Mi-a placut povestea, asta e sigur. Oricat de trista ar fi ea are si o urma de optimism si de revansare pentru greselile vietii.

Nu mi-a placut cum a jucat Will Smith. Parca a primit instructiuni ca din prima secunda a filmului sa aiba o figura trista. Am inteles, a suferit o tragedie, dar nu fiecare moment al vietii il petreci ca si cum abia ti s-a intamplat nenorocirea.

E un film bun pentru o seara in care esti plictisit, simti ca le ai pe toate si nimic de pierdut. E un film pentru cei care vor sa invete ce inseamna sa iti pese si de ceilalti, deci pentru noi toti cei care traim in orasele astea supra-aglomerate in care, decat sa faci un bine altcuiva, neinteresat, mai bine injuri in trafic, injuri pe blog, injuri peste tot.

Chiar daca e o poveste un pic supra-realista, poate da o lectie, macar in teorie.

Tags: ,
| April 7th, 2009 | Posted in Filme |

2 Responses to “Seven Pounds”

  1. pantagruel pantagruel Says:

    am observat si eu ca will avea o moaca de catzel nenorocit abandonat mai tot filmu :)

  2. Razvan Says:

    semana cu cainele din film :))

Leave a Reply