The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Dupa Slumdog Millionaire a venit randul celuilalt mare favorit la Oscar pentru cel mai bun film. Trebuie sa recunosc ca aveam asteptari destul de mari de la filmul asta, data fiind povestea si actorii.

In caz ca nu stiati deja, filmul prezinta povestea unui copil nascut .. batran. Care pe timp ce trece intinereste si devine din ce in ce mai  … Bred Pit.

Un pic de filosofie condimentata cu regie, un pic de efecte speciale si, adaugand prestatia actorilor principali, a iesit destul de bine.

Daca totusi ar trebui sa aleg intre Slumdog si Benjamin, as alege Slumdog, pentru originalitatea ideii si realizare per total. Meritul scenaristului si al regizorului banuiesc.

Cat despre Brad Pitt, s-a aflat la a doua nominalizare la Oscar, dupa rolul din Twelve Monkeys (e pe lista de vazut si asta)  si sunt convins ca va castiga unul pana la urma.

Tags: , ,
| March 9th, 2009 | Posted in Filme |

2 Responses to “The Curious Case of Benjamin Button”

  1. magda Says:

    Asteptam sa scrii ca sa comentez :D ca una dintre partile cele mai bune ale fimului e ca putem sa il vedem pe brad pitt tanar din nou (remember “Thelma and Louise”), chiar daca e doar o iluzie :P

  2. Razvan Says:

    saracutu a ajuns la 46 de ani ce sa ii faci :D

Leave a Reply