Doubt

Doubt (2008)

Inca unul de pe lista de Oscaruri. Cu 5 nominalizari dintre care 4 pentru actori (rol secundar feminin x2, secundar masculin si principal feminin).

Actiunea are loc in anii ’70 cand, la o biserica/scoala catolica, preotul este acuzat de catre maici ca intretine relatii “nepotrivite” cu unul dintre copiii de acolo. Fara dovezi concrete, totul bazandu-se pe presupuneri si experienta de viata a personajului feminin principal, jucat de Mery Streep.

Toti cei 4 actori fac roluri foarte bune, isi merita nominalizarile. Filmul aduce o intriga interesanta pe un subiect foarte controversat, dar tinde sa plictiseasca pe alocuri.

Dintre Meryl Streep si Kate Winslet e greu de ales, clar. Dar fiindca cea de a doua a facut nu unul ci doua roluri importante anul trecut si eu as alege-o tot pe ea.

Tags: , , ,
| March 23rd, 2009 | Posted in Filme |

4 Responses to “Doubt”

 1. magda Says:

  Mie imi place mai mult Meryl Streep. In topul meu personal e cea mai buna actrita din toate timpurile. Se muleaza perfect pe orice personaj, o iubesti sau o urasti, joaca mereu diferit. Kate Winslet e altfel, imprima prea mult din personalitatea ei fiecarui rol, parca au un aer comun toate.

 2. Razvan Says:

  si kate winslet mai e si blonda deh :D

 3. magda Says:

  Si Meryl Streep e blonda… era in orice caz :D

 4. Razvan Says:

  e necesar dar nu suficient :P

Leave a Reply