Nevoia de conducatori

De obicei nu scriu despre politica, nu ma pasioneaza. Ca multi dintre romani sunt relativ indiferent, din cauza jalnicilor candidati si lideri politici (dar votez, incerc sa aleg raul cel mai mic).

Pana la urma starea asta in care se afla politica noastra, coruptia, nivelul scazut de inteligenta al unor candidati, nu sunt decat o reflexie a oamenilor pe care ii conduc. Din pacate sunt de parere ca mai mult de 80% din romani sunt niste creaturi generic denumite “cocalari”. Poate parea dura afirmatia, dar cu diverse arome, majoritatea suntem niste cocalari. Si dupa zicala “fiecare popor are conducatorii pe care ii merita”, si iubitii nostri conducatori nu fac exceptie de la regula. Avem Vanghelii si Ontani, care nu pot conjuga un verb corect, pentru ca nici cei pe care ii conduc nu o pot face. De vazut un film care se cheama Idiocracy, o comedie de duzina cu o idee interesanta pe fundal, prostirea treptata a omenirii.

Revenind la oile si berbecii (sau vacile si boii) nostri, nu cred ca e deloc anormal sa avem o clasa politica vai de capul ei. Nu fac decat sa ne reprezinte :) Cat de trist!

Tags: , , ,
| November 21st, 2008 | Posted in Diverse aberatiuni |

One Response to “Nevoia de conducatori”

  1. Eu cu cine votez? | Altered Ego Says:

    [...] un cetatean model si fraier ce sunt, de fiecare data cand a fost nevoie am votat. De fiecare data am ales raul cel mai mic, exemplul clasic e turul 2 cand s-au batut Iliescu cu [...]

Leave a Reply