Stefan Iordache

“Nu mai vreau sa trancanesc. La ce foloseste? Sint mihnit. Nici vehement si nici suparat. Mihnit. Vorbim cu totii in vint, pentru ca nimic nu se schimba. Aleg sa nu ma mai implic in societate. O fac pentru prima si ultima oara. Ceea ce traim este o telenovela. Dar nici sensul peiorativ al ideii de telenovela nu mai este suficient pentru ce traim. E o manea. De prost gust. Decit sa vorbesc fara rost, nu-i mai bine sa ma uit la salcia asta?”

Tags: , ,
| September 14th, 2008 | Posted in Filosofie de buzunar |

5 Responses to “Stefan Iordache”

 1. Mugur Says:

  Lumea ma stie mai degraba pentru ca am cintat cu Sanda Ladosi si mai putin pentru Hamlet, Richard sau ce am mai facut eu. Nu ma indigneaza asta, ba chiar privesc situatia cu umor. Nu-mi doresc popularitate. Au altii destula.

 2. Catalin Says:

  Ultimul interviu…

  http://www.jurnalul.ro/articole/130002/%C5%9Etefan-iordache:-ultimul-interviu

 3. Razvan Says:

  ce sa mai zic .. pacat ca a trebuit sa se duca, ca sa realizez lumea (inclusiv eu) cat de bun era ..

  trist a fost cand am vazut undeva la antena 3 cred, desfasurarea stirii: dupa anuntul standard de la inceputul calupului de stiri, cateva filmulete, a urmat povestirea biografiei lui.
  care a fost povestita de o “corporatista pitzi”, imbracata la taior si camasa, fardata si in urechi, cu ochelarii de rigoare, probabil fara dioptrii, care “profesionist” citea o poezie insipida, acompaniata de un fundal “standard” cu oameni ocupati in studioul de stiri.. trist..

 4. nicoll Says:

  pacat ca nu ii putem omagia pe acesti oameni cat sunt in viata, pacat ca nu invatam sa-i omagiem pe cei care au mai ramas in viata, pacat ca masmedia nu promoveaza acest gen de emisiuni…..pacat.

 5. Razvan Says:

  desi realizam mereu ce avem abia atunci cand ne lipseste, in urma disparitiei lui si a colegilor lui de breasla de anul asta, nimic notabil nu vad sa se fi intamplat.. macar pe termen scurt, dar aparent nici atat nu e posibil

Leave a Reply